ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ALICE ECO-R4 με τηλεσκ. προέκταση αλουμινίου 1.85m - 2.70m Μεγαλύτερη προβολή

ALICE ECO-R4 με τηλεσκ. προέκταση αλουμινίου 1.85m - 2.70m

AI86SET053

Νέο προϊόν

Το σετ αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα:

  • Alice ECO Kit με κωδ. "ΑΙ860101" 
  • Τηλεσκοπική προέκταση αλουμινίου 1.85 - 2.0 m με κωδ. "AICAMR4"

Περισσότερες λεπτομέρειες

3 αντικείμενα

830,00 €

Άλλες πληροφορίες

Η Campagnola ανέκαθεν υπήρξε σύμβολο πρωτοπορίας και αξιοπιστίας, προσδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στις ανάγκες του αγροτικού κόσμου με το να αναπτύσει νέα, χρήσιμα, και ευέλικτα προϊόντα.

Τώρα με τα νέα ηλεκτρομηχανικά ελαιοραβδιστικά, επιβεβαιώνεται ως άξιος συνεργάτης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Όταν λοιπόν όλα τα εργαλεία στην αγορά κάνουν κάθετη ή πλάγια κίνηση η Campagnola παρουσιάζει το ALICE  ένα πατενταρισμένο καινοτόμο μηχανισμό που με διπλή κίνηση το κάνει το πιο αποδοτικό εργαλείο στην αγορά.

Η κυκλική του κίνηση η οποία είναι αντίθετη στο άνω και κάτω χτένι δημιουργεί μία μεγάλη επιφάνεια εργασίας και παρόλο που δεν ξεπερνά τα 1150 χτυπήματα το λεπτό καταφέρνει να ξεπεράσει σε απόδοση ακόμα και τα εργαλεία του αέρα που κάνουν 1400 - 1800 χτυπήματα το λεπτό!

Δοκιμασμένο από την Χαλκιδική μέχρι την Κρήτη και από την Μυτιλήνη έως και την Κέρκυρα το Alice είναι το μοναδικό εργαλείο που αποδίδει σε κάθε τύπο ελιάς, σε κλαδεμένο ή ακλάδευτο δέντρο, σε ελιά για παραγωγή λαδιού ή επιτραπέζιας ελιάς.

Λόγω της ιδιαίτερης κίνησης, η οποία δεν χτυπά αλλά αναδεύει τα κλαδιά, το Alice είναι το μοναδικό ηλεκτρικό εργαλείο που ειναι κατάλληλο για συλλογή επιτραπέζιας ελιάς

Διαθέτει 22 χτένια που μπορουν να αντικατασταθούνε τα οποία είναι λεπτά και ανθεκτικά σε δύο μεγέθη για καλύτερη εισχώρηση μέσα στα κλαδιά.

Το Alice προσφέρεται με κινητήρα eco 12V και καλώδιο 13 μέτρων. Το Alice ECO λειτουργεί με : Μπαταρία πολλαπλών επαναφορτίσεων ασβεστίου 80-90Ah και με αυτή την μπαταρία η αυτονομία θα φτάσει τις 8-10 ώρες πλήρους λειτουργίας Μπαταρία πολυμερών λιθίου δεύτερης γενιάς για χρήση στην πλάτη και αυτονομία 8-10 ώρες πλήρους λειτουργίας.

Σημαντική σημείωση: Το Alice πρέπει να τροφοδοτείται μόνο από μπαταρία και δεν είναι κατασκευασμένο για λειτουργία με γεννήτρια ή δυναμό, καθώς οι εναλλαγές τάσης θα δημιουργούσαν πρόβλημα στην λειτουργία. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να καταναλώνουμε βενζίνη για να παράγουμε ρεύμα στην γεννήτρια γιατί αυτό έχει πολύ υψηλό κόστος. Από την άλλη πλευρά το οικιακό ρεύμα που απαιτείται για να φορτίσει την μπαταρία είναι πολύ πιο οικονομικό από την Βενζίνη!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  • Κατανάλωση: 7-8Ah
  • Τάση: 12v
  • Ταχύτητα λειτουργίας: 1200rpm
  • Ισχύς: 450w
  • Μήκος προέκτασης: 1.85 - 2.70m
  • Βάρος προέκτασης: 1300gr
  • Βάρος Kit: 2900gr

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: