ΨΕΚΑΣΤΙΚΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ FUXTEC FX-MSP2.2 Μεγαλύτερη προβολή

ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ FUXTEC FX-MSP2.2

FX-MSP2.2

Νέο προϊόν

2 αντικείμενα

158,00 €

Άλλες πληροφορίες

Ψεκαστήρας βενζίνης  FUXTEC / ψεκαστήρας κόκκων FX - MSP2.2

Ο ψεκαστήρας FX κινητήρα FUXTEC - MSP2.2 είναι φορητό, ευέλικτο και υψηλής ποιότητας και υψηλής απόδοσης υλικά για χρήση κατά των ζιζανίων και την προστασία των φυτών σε μεγάλους κήπους και διατήρηση των γεωργικών καλλιεργειών.

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση των ζιζανίων, των φύλλων και της επεξεργασίας λιπασμάτων, καθώς και για το σπρέι αλατιού το χειμώνα. Ένα άλλο ειδικό χαρακτηριστικό αυτής της μηχανής είναι η μεγάλη δεξαμενή λίτρων ψεκαστήρας 26 .Somit πρέπει σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές σημαντικά λιγότερο τα αντίστοιχα μέσα που πρέπει να ξαναγεμίζει για τον ψεκασμό.
Ο εξαιρετικά ευέλικτος ψεκαστήρας κινητήρα FUXTEC είναι κατάλληλος για όλα τα εγκεκριμένα προϊόντα προστασίας φυτοφαρμάκων, ζιζανιοκτόνα, λιπάσματα και καθαριστικά. Είτε πρόκειται για σκόνη είτε για υγρό, έχετε αυτή την ευκαιρία απλά αντικαθιστώντας τα δύο που περιλαμβάνονται στην παράδοση. Ο ψεκαστήρας μας μπορεί επίσης να ψεκάσει αλάτι εάν θέλετε να ελευθερώσετε μεγάλες περιοχές πάγου. Λόγω αρθρωτό σχεδιασμό του, μπορεί να αποσυντεθεί σχεδόν πλήρως, να καθαρίζονται εύκολα ist.Sein ισχυρό κινητήρα η οποία χαρακτηρίζεται από, μεταξύ άλλων, με τη δύναμη ψεκασμό της, με περισσότερα από 4 l / min υγρού, περισσότερο από 6 kg / min σε σκόνη και μια περιοχή μεγαλύτερη των 11 m. Το γεμισμένο σακίδιο σας δίνει τη δυνατότητα να εργαστείτε με τη συσκευή λίγο περισσότερο χωρίς τον πόνο στην πλάτη!

Ο ισχυρός και οικονομικός κινητήρας είναι εξοπλισμένος με μεγάλη δεξαμενή βενζίνης (1400 ml). Έτσι, εξασφαλίζεται μακρά και αποτελεσματική εργασία σε σχέση με τη δεξαμενή χημικών 26 λίτρων. Οι εργονομικές λαβές και τα μαξιλαράκια στο πίσω μέρος υπόσχονται άνετη δουλειά.
Αυτή η συσκευή έχει ελεγχθεί από το διαπιστευμένο εργαστήριο δοκιμών TÜV Rheinland και έχει λάβει το σήμα συμμόρφωσης: "δοκιμασμένη ασφάλεια".
Ισχύς ανεμιστήρα: 7500 - 8000 (r / min)
Υγρό διάχυσης ψεκασμού / κόκκοι χημικών ουσιών: υγρό 4 l / min - σκόνη 6 kg / min
Κάλυψη με ψεκασμό: 11 m
Διαστάσεις: 42 x 50 x 80
Τύπος κινητήρα / κλάση κινητήρα: 2-χρονος
Χωρητικότητα δεξαμενής Χημικό / δοχείο αλατιού: 26 λίτρα
Καύσιμο: μείγμα δύο σταδίων βενζίνης 1:40
Ισχύς (σε KW): 2,2 kw
Βάρος (καθαρό σε κιλά): 11,5 kg
Ικανότητα δεξαμενής (σε ml): 1400 ml
εγγυημένη στάθμη ηχητικής ισχύος (LWA): 98 db (A)
Μετατόπιση (σε ccm): 41,5 cc

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

12 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: