ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ

Προγραμματιστή Μπαταρίας MultiControl Duo (1874-32)

1874-32

Νέο προϊόν

Με τον Προγραμματιστή Μπαταρίας MultiControl Duo της GARDENA μπορείτε να ποτίσετε δύο διαφορετικές περιοχές στον κήπο σας, όπως για παράδειγμα τον κήπο πίσω από το σπίτι σας και το παρτέρι μπροστά.

Περισσότερες λεπτομέρειες

50 αντικείμενα

97,00 €

Άλλες πληροφορίες

Με τον προγραμματιστή αυτόματου ποτίσματος της GARDENA C 2030 duo plus, μπορείτε να ποτίσετε δύο διαφορετικές περιοχές στον κήπο σας, όπως για παράδειγμα τον κήπο πίσω από το σπίτι σας και το παρτέρι μπροστά. Και οι δύο έξοδοι μπορούν να προγραμματιστούν ανεξάρτητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαλέξετε ανεξάρτητα την ώρα έναρξης του ποτίσματος, τη διάρκεια και τη συχνότητα.

Μπορείτε να ρυθμίσετε μέχρι τρεις κύκλους ποτίσματος για κάθε έξοδο, διάρκειας μέχρι 3 ώρες και 59 λεπτά. Η πρακτική οθόνη του προγραμματιστή μπορεί να βγει, για εύκολο προγραμματισμό από την πολυθρόνα σας. Όλες οι επιλογές γίνονται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Χάρη μάλιστα στις πληροφορίες της οθόνης και την αυτόματη μετάβαση από βήμα σε βήμα, ο προγραμματισμός γίνεται πραγματικά πολύ εύκολα. Επίσης η μεγάλη οθόνη επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση των δεδομένων.

Ο προγραμματιστής αυτόματου ποτίσματος μπορεί να συνδεθεί σε βρύση με σπείρωμα 26.5 mm (G ¾)- και 33.3 mm (G1) και λειτουργεί με πίεση από 0.5 - 12 bar. Η αυτονομία του, με αλκαλική μπαταρία 9 V, είναι περίπου 1 χρόνος. Η ένδειξη της στάθμης της μπαταρίας δείχνει πότε πρέπει να την αντικαταστήσετε. Η μπαταρία δε συμπεριλαμβάνεται.

  • Κύκλοι ποτίσματος ανά ημέρα 3
  • Διάρκεια ποτίσματος 0h 1min - 3h 59min
  • Συχνότητα ποτίσματος κάθε 8, 12, 24 ώρες ή κάθε 2η, 3η, 7η μέρα
  • Σύνδεση με αισθητήρα
  • Πηγή ενέργειας 1 x 9 V αλκαλική μπαταρία (δε συμπεριλαμβάνεται)
  • Σπείρωμα Για βρύσες με σπείρωμα 26.5 mm (G 3/4) και 33.3 mm (G1).
  • Πίεση λειτουργίας 0.5-12 bar

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: